"Укрексімбанк" та ЄІБ підписали угоду на 260 мільйонів євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрексімбанк" та ЄІБ підписали угоду на 260 мільйонів євро

Фондовий ринок
695
19 грудня представники “Укрексімбанку” і Європейського інвестиційного банку у Брюсселі підписали Фінансову угоду на суму 260 млн євро для підтримки приватного сектора в контексті зони вільної торгівлі Україна-ЄС.
Про це повідомляє прес-служба “Укрексімбанку”.
Як зазначається, в рамках угоди довгострокові кредитні ресурси будуть спрямовані на фінансування розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, посилення українських підприємств у сфері міжнародної торгівлі, енергоефективності, охорони навколишнього середовища та інших пріоритетних напрямків.
Коментуючи угоду, Олександр Гриценко, голова правління “Укрексімбанку”, зазначив, що масштабні можливості, які відкриті перед малим і середнім бізнесом України завдяки угоді про асоціацію з ЄС, повинні максимально використовуватися.
“Державний банк забезпечить ефективну реалізацію укладеної угоди з ЄІБ, підтримуючи зростання майбутніх експортерів і товаровиробників, які будуть створювати в Україні нові робочі місця”, – додав він.
Як повідомлялося, 100% акцій ПАТ “Укрексімбанк” перебуває в державній власності. За даними НБУ, на 1 липня за розміром активів банк займав 3-є місце (152,7 млрд гривень).
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас