Українці створили першого вітчизняного бота-юриста — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці створили першого вітчизняного бота-юриста

Фондовий ринок
672
Юристи lexnet.io створили Telegram-бота, який вже вміє самостійно реєструвати бізнеси: перевіряє назву компанії, підказує кведи, допомагає вибрати систему оподаткування і запитує фото/скани документів клієнта. А ще він може підняти настрій в скрутну хвилину.
Як повідомили в компанії, тексти для бота писали маркетолог, психолог і письменник-фантаст.
Першого українського бота-юриста представили 13 грудня на Міжнародному форумі просування юридичних послуг. Орієнтований він на юридичні компанії, які можуть отримати такого помічника в штат за 1 біткоін на рік ($750 на момент написання матеріалу). «Взявши бота в свою команду, ви отримуєте цілодобового помічника, економію на штатному юристі і, звичайно, імідж інноваційної юридичної компанії», – кажуть в lexnet.io.
«Ми вважаємо, що під час тотальної роботизації шаблонних процесів таку конвеєрну юридичну послугу, як реєстрація бізнесу, вже можна передати роботам. Це дозволить вивільнити час юристів для вирішення більш творчих завдань. А власникам юридичного бізнесу – економити на трудових ресурсах», – розповів партнер lexnet.io Нестор Дубневич, додавши, що бот буде супроводжувати клієнта по всій процедурі реєстрації бізнесу.
Переваги бота перед пересічним юристом в тому, що він не хворіє, не помиляється, знаходиться на зв’язку в режимі 24/7 і може розмовляти мовою компанії – характер і модель спілкування з клієнтом можна «виховати» відповідно до цінностей роботодавця.
Крім виконання основних робочих завдань, бот вміє жартувати і відповідати креативно на нестандартні запитання. «Скрипт бота виписували юристи-корпоративщики з багаторічним досвідом, які в майбутньому будуть забезпечувати актуальні оновлення бота відповідно до законодавства України. Також над текстами бота працювали маркетолог, психолог і письменник-фантаст, що дозволило зробити спілкування з ним максимально комфортним для клієнтів», – додав Дубневич.
Нагадаємо, lexnet.io стала першою в Україні компанією, що працює виключно в напрямку LegalTech. Влітку цього року вона влилася в «Юскутум», після чого фахівці lexnet.io зосередилися суто на технологічних стартапах в юридичній сфері, а юридичні питання взяли на себе співробітники «Юскутум».
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас