МВФ схвалив виділення Киргизії чергового траншу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ схвалив виділення Киргизії чергового траншу

Світ
314
“14 грудня виконавча рада фонду завершила третій огляд економічних показників республіки, що дозволяє негайно надати кошти в розмірі 9,514 млн SDR (приблизно $12,9 млн)”, – йдеться в повідомленні представництва МВФ в Бішкеку.
В результаті загальний обсяг наданих коштів Киргизії за час дії нової програми ECF складе 38 млн 56 тис. SDR (приблизно $51,5 млн).
Як пояснив заступник директора-розпорядника МВФ Чжан Тао, республіка, незважаючи на складну ситуацію, змогла виконати більшу частину зобов’язань, узятих в рамках програми.
“Несприятлива зовнішньоекономічна кон’юнктура і слабкий внутрішній попит обмежують перспективи економічного зростання, фактори вразливості боргової ситуації і фінансового сектору залишаються підвищеними, і на цьому тлі проходження обачної макроекономічної політики і неухильне проведення структурних реформ мають вирішальне значення для відновлення буферних резервів і підвищення стійкості економіки”, – заявив заступник директора-розпорядника, слова якого наведені в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас