НБУ встановив графік роботи банків на Новий рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ встановив графік роботи банків на Новий рік

Казна та Політика
3126
Національний банк 15 грудня рішенням № 489 визначив регламент роботи системи електронних платежів (СЕП) НБУ і банківської системи в період завершення звітного року.
28-29 грудня 2016 року система електронних платежів НБУ буде працювати в режимі продовженого банківського дня на дві години.
30 грудня о 13:00 учасники СЕП можуть здійснювати платежі в СЕП лише між банками, що підпорядковані одній юридичній особі, а також платежі на користь НБУ та Держказначейства. Тоді як НБУ і Держказначейство можуть здійснювати платежі на адресу всіх учасників СЕП. Банківський день у СЕП закінчується о 15:00.
2 та 9 січня 2017 року не працюватимуть СЕП, система електронної пошти НБУ, депозитарій НБУ, система кількісного обліку депозитних сертифікатів СЕРТИФ, система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку, система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку “КредІнфо2”, автоматизована інформаційна система “Реєстр договорів з нерезидентами 2”.
3 січня банки працюватимуть без клієнтів і забезпечуватимуть комплекс робіт, пов’язаних з початком нового звітного року. Міжбанківські перекази коштів через СЕП у цей день будуть здійснюватися.
4-6 і 10 січня СЕП і банківська система працюють у звичайному режимі.
З 30 грудня до 4 січня включно буде діяти офіційний курс гривні до іноземних валют і банківських металів, установлений НБУ 29 грудня.
З 31 грудня до 9 січня включно банки повинні забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас