ФГВФО планує виставити на продаж ТРЦ Respublika — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО планує виставити на продаж ТРЦ Respublika

Кредит&Депозит
1050
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує у березні 2017 року виставити на продаж права вимоги за кредитами юридичних осіб банку “Надра” забезпеченням, за якими виступає недобудований торгово-розважальний центр Respublika (Київ, вул. Велика кільцева, 1, 1А, 1В).
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду.
Мова йде про права вимоги за кредитами юросіб банку “Надра”, об’єднаних в один лот, в забезпечення яких, зокрема, передано найбільший в країні недобудований торгово-розважальний центр Respublika.
Виставити на торги права вимоги за кредитами Фонд планує у березні 2017 року.
Незважаючи на те, що активи перебувають у заставі НБУ, аукціон з продажу лота відбудеться через систему Prozorro.Продажі.
Фонд відкрив кімнату даних для потенційних інвесторів для ознайомлення з матеріалами кредитних договорів банку “Надра”.
Кімната даних вже працює у відділенні банку за адресою Київ, вул. Січових Стрільців, 15. Також для полегшення доступу до активу широкого кола інвесторів планується запуск віртуальної кімнати даних.
Для ознайомлення з активом в кімнаті даних потенційному покупцю / інвестору необхідно подати одночасно до Фонду і банку “Надра” заявку про зацікавленість і укласти угоду про нерозголошення конфіденційної інформації.
Національний банк розглядає можливість перепродажу кредиту банку “Надра” з заставою, торгово-розважальним центром Respublika (Київ), або продажу самої застави.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас