Кабмін не розглядатиме проекти Фонду держмайна до проведення аудиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін не розглядатиме проекти Фонду держмайна до проведення аудиту

Казна та Політика
206
Кабінет міністрів відклав ухвалення всіх рішень з порушуваних Фондом державного майна питань до проведення аудиту діяльності цього відомства і публікації публічного звіту.
Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду.
“Я пропоную відкласти прийняття всіх рішень по Фонду доти, доки ми не отримаємо публічний звіт про діяльність відомства. Я вважаю, що ми повинні створити серйозну групу, яка перевірить: як, яким майном і наскільки ефективно управляє Фонд”, – сказав він.
“Ось така комплексна є пропозиція. Всі інші питання, що стосуються передачі майнових комплексів та всього іншого – зупинити”, – заявив Гройсман.
“Я хочу зрозуміти, як управляється майно, чи ефективно ми отримуємо кошти в бюджет, що зроблено Фондом для підготовки ефективної приватизації об’єктів, що належать державі і так далі”, – сказав він.
Прем’єр дав доручення першому віце-прем’єр-міністру Степану Кубіву до кінця року підготувати механізм для перевірки Фонду державного майна.
Раніше Гройсман заявив про неефективність роботи Фонду державного майна України.
“Якби були мої повноваження, всі б були звільнені. Так бездарно управляти держмайном ще треба повчитися. Я пропоную заслухати до кінця місяця і внести пропозиції президенту”, – сказав прем’єр.
З критикою на голову Фонду Гройсман обрушився після провалу приватизації “Одеського припортового заводу”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас