Укрсоцбанк і Альфа-Банк Україна вирішили встановити «домашні» тарифи на зняття готівки та перекази в мережах один одного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк і Альфа-Банк Україна вирішили встановити «домашні» тарифи на зняття готівки та перекази в мережах один одного

Фінтех і Картки
1637
Укрсоцбанк і Альфа-Банк Україна оголосили про встановлення звичних пільгових тарифів на зняття готівки в банкоматах один одного і переказ коштів в національній валюті між поточними рахунками клієнтів, відкритими в двох банках.
Як розповіли Finance.UA в прес-службі Укрсоцбанку, з 15 грудня 2016 року абоненти обох фінустанов, що входять в міжнародний фінансовий холдинг АВНН, зможуть знімати готівку за «домашніми» тарифами свого банку в 1087 банкоматах об’єднаної мережі: 872 банкоматах Укрсоцбанку та 215 банкоматах Альфа-Банк Україна.
Позитивні зміни також торкнуться тарифної політики щодо грошових переказів. Перекази між поточними рахунками в національній валюті в Укрсоцбанку і Альфа-Банку Україна стануть безкоштовними вже з 1 січня 2017 року.
«Уніфікація тарифів – один з перших кроків на підтвердження того, що анонсовані вигоди для клієнтів від угоди між групою UniCredit і ABH Holdings S.A. – не просто слова. Завдяки поступовій інтеграції двох банків ми отримуємо більше ресурсів для розвитку і можемо запропонувати клієнтам більш вигідні умови. Так, тепер до послуг наших клієнтів банкоматна мережа з понад 1000 банкоматів по всій Україні, а комісія на грошові перекази для фізичних осіб в Укрсоцбанку, наприклад, зменшилася в більш ніж 5 разів, – зауважив Артур Атанов, член правління і директор центру роздрібного бізнесу Укрсоцбанку . – Повторюся, це тільки перші рішення щодо уніфікації продуктів і тарифів двох банків. Наступні кроки будуть анонсовані найближчим часом».
Нагадаємо, в жовтні група UniCredit і ABH Holdings SA, головний акціонер Альфа-Банку Україна, завершили угоду про обмін активами, в рамках якої група передала холдингу 99,9% акцій Укрсоцбанку в обмін на міноритарну частку власності в ABHH в розмірі 9,9% .
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас