"Укравтодор" планує побудувати нову автодорогу до Угорщини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" планує побудувати нову автодорогу до Угорщини

Світ
516
“Укравтодор” в 2017 році почне реалізацію проекту нової дороги в бік Угорщини, яка з’єднає українську трасу М-06/Е-50 Київ – Чоп і угорський М-3 Будапешт – Ньїредьгаза.
Про це йдеться в повідомленні “Укравтодору”.
Як наголошується в повідомленні, головне завдання на наступний рік – розробити підготовчий проект, який дозволить визначити складність майбутнього будівництва, земельні ділянки, через які пролягатиме дорога і які необхідно буде викупити.
“Будівництво навіть маленького клаптика дороги – це дуже складний процес. Спочатку необхідно провести підготовчі роботи з проектування, потім викупити землю під нову трасу і розробити проектно-кошторисну документацію, якою деталізувати всі майбутні роботи і попередньо підрахувати їх вартість. Далі необхідно провести тендер і визначити підрядника. Тільки після виконання всіх цих пунктів можна буде приступити до будівництва”, – розповів радник голови Держагентства Олександр Кава.
За його словами, “Укравтодор” в 2017 році повинен повною мірою реалізувати перший етап будівництва нової автодороги – попереднє проектування.
“Ми будемо повністю координувати всі дії з угорською стороною, адже їм також необхідно спроектувати і побудувати близько 20 км свого шляху до кордону з Україною”, – зазначив Кава.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас