У Мінську з'явилася українська мережа ресторанів Salateira — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінську з'явилася українська мережа ресторанів Salateira

Фондовий ринок
566
Мережа ресторанів швидкого харчування Salateira 11 грудня відкрила новий ресторан в Мінську, який працює за франшизою. Знаходиться новий білоруський ресторан в ТРЦ Galleria Minsk. Про це повідомляється на сайті Retail Community.
Відзначимо, що це перший ресторан мережі, який відкрито по франшизі.
“Наші мінські партнери одними з перших звернулися до нас з бажанням відкрити Salateira в Мінську. Ми думали про франчайзинг – і в цей момент отримали пропозицію. Це був явний знак, що необхідно використовувати дану модель розвитку. Площа точки склала всього 70 кв. м” , – розповідає про відкриття директор по франчайзингу Salateira Максим Пручай.
Що стосується інвестицій в проект, то Максим Пручай пояснив, що все безпосередньо залежить від площі ресторану. “Інвестиції в ресторан площею 90 кв. м в форматі фуд-корту становитимуть близько $120 тис. Якщо брати повноцінний ресторан з посадкою, його площа буде від 200 до 300 – там інвестиції близько $1 тис. в 1 кв. м”, – додав він.
При цьому паушальний внесок становить $30 000 за перший ресторан, за кожен наступний – $20 000. Роялті становить 3% від обороту і маркетинговий платіж – 1%. Термін окупності проекту 24-36 місяців.
У 2017 році в Salateira планують відкрити 4-5 ресторанів по системі франчайзингу та додатково розвивати мережу за рахунок власних коштів.
Нагадаємо, що в серпні цього року Salateira відкрила один заклад в Дубаї (ОАЕ). В Україні на сьогодні працює 7 ресторанів мережі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас