Бахматюк назвав нові звинувачення PR-кампанією Гонтаревої — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бахматюк назвав нові звинувачення PR-кампанією Гонтаревої

Фондовий ринок
743
Бізнесмен Олег Бахматюк відкидає нові звинувачення та вважає їх PR-кампанією глави НБУ Валерії Гонтаревої.
Про це Бахматюк розповів в телефонному коментарі агентству “Інтерфакс-Україна”.
Він зазначив, що розцінює нові звинувачення як продовження PR-кампанії глави Національного банку Валерії Гонтаревої.
“Це спосіб чергового PR, який використовує глава НБУ для своїх потреб. Її абсолютно не цікавить завершення конфлікту й повернення коштів. Її мета – ліквідація компанії (агрохолдинг “Укрлендфармінг” із вхідною компанією “Авангарад”, що котирується на Лондонській фондовій біржі – Ред.)”, – сказав бізнесмен.
Він підкреслив, що за два роки правоохоронці, зокрема й Національна поліція, СБУ, розслідували значну кількість кримінальних справ, пов’язаних з ВіЕйБі Банком, під час яких було встановлено відсутність його провини.
“Ці справи – це томи допитів, експертиз. У них доведено, що провини немає. Багато з них вже закрито. Якщо нову справу і порушено, то, згідно з Кримінально-процесуальним кодексом, вона має бути закрита”, – сказав Бахматюк.
Бізнесмен зазначив, що, як і раніше, пропонує Національному банку компроміс для реального збільшення виплат за зобов’язаннями банку, однак його пропозиції залишаються без відповіді.
“Фонд гарантування внесків не проти таких пропозицій. Я б навіть не сказав, що Нацбанк проти, проти – особисто Гонтарева”, – заявив бізнесмен.
Як відомо, прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за статтею “Розкрадання в особливо великих розмірах” щодо можливих неправомірних дій службових осіб неплатоспроможного ВіЕйБі Банку і його власника Олега Бахматюка.
Кримінальне провадження було відкрито за зверненням Національного банку України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас