Український стартап Mevics залучив 500 тисяч від британської UBTower — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап Mevics залучив 500 тисяч від британської UBTower

Фондовий ринок
471
Стартап Mevics, заснований студентами Одеського політехнічного університету, залучив 500 тисяч дол. від інвестиційно-консалтингової компанії UBTower.
Як пише видання, Mevics – це гаджет, який дозволить зберегти здоров’я спини і виробити правильну поставу тим, у кого сидяча робота.
Залучені кошти планують витратити на промисловий дизайн, створення прототипів для масового виробництва, маркетинг, а також розширення команди, оренду офісу та підготовку до виходу на Kickstarter. Нагадаємо, Mevics – це мініатюрний пристрій, яке стежить за положенням спини і синхронізується по Bluetooth зі смартфоном.
Закріплюється гаджет під одягом за допомогою магніту або липучки, і коли людина починає сутулитися, вібрує, сигналізуючи, що потрібно випростатися.
Український стартап Mevics залучив 500 тисяч від британської UBTower
Як результат – правильна постава, дихання і циркуляція крові, відсутність защемлення нервів. При цьому тренуються м’язи спини і формується звичка сидіти прямо.
Як пише видання, створили Mevics студенти Одеського політехнічного університету Віктор Лауштан, Максим Трибунський і Владислав Моржанов.
Вперше пристрій представили в липні 2016 року, коли команда переїхала до Києва для участі в IoT Hub.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас