За турками, які будують метро в Дніпрі, простежать поляки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За турками, які будують метро в Дніпрі, простежать поляки

Світ
792
Поляки проконтролюють, як турецька компанія Limak буде добудовувати метрополітен в Дніпрі. Як розповіли в міськраді, польська компанія ILF Consulting Engineers здобула перемогу за результатами відкритого міжнародного конкурсу, участь в якому взяли 11 інжинірингових компаній з Іспанії, Франції, Італії, Польщі, Португалії та Росії.
В обов’язки співробітників компанії-спостерігача, яка, крім іншого, займалася розробкою проекту варшавського метрополітену, увійде технічний контроль за процесом робіт, а також консультування будівельників. Відзначимо, що за умовами укладеного договору, який, до речі, фінансує Європейський банк реконструкції і розвитку, за свій внесок в добудову дніпровської підземки поляки отримають близько 8 млн євро.
“Ми щосили будемо намагатися укластися в бюджет і терміни, для того щоб задовольнити наших клієнтів, – пообіцяв президент і генеральний директор компанії ILF Анджей Дерч. – У нас є великий досвід в питаннях будівництва метро, і ми використовуємо його в цьому проекті повною мірою “.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас