Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 2 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 2 грудня

961
Найважливіші цифри і цитати п’ятниці, 2 грудня:
*НКРЕКП погодило залучення “Енергоринком” у Ощадбанку 716 млн гривень кредиту для видачі авансових платежів
  • З 1 грудня в Україні подорожчав телефонний зв’язок
  • Україна домовилася з німецьким банком про залучення 55 млн євро кредиту
  • НБУ продовжив на 1 місяць термін подання звіту про пов’язаних з банком осіб
Розенко розповів, скількох українців торкнеться підвищення мінімальної пенсії
«Перегляд розміру пенсійних виплат буде стосуватися приблизно 8,5 млн пенсіонерів, що стане невеликим, але приємним сигналом суспільству, що результатом реформ все-таки стає підвищення рівня і якості життя», – сказав він.
В Україні триває розкрадання ПДВ – Южаніна
“Зараз законопроект націлений на те, щоб прибрати “руки” з системи електронного адміністрування, як ми спочатку і припускали, коли вводили систему. 1 липня 2015 року, коли впроваджували СЕА, я була на 100% впевнена, що нічого подібного не буде. Життя показало, що є нюанси. Їх небагато, але розкрадання ПДВ залишається поки ще актуальною проблемою”, – підкреслила Южаніна.
Екс-співвласник банку “Михайлівський” повідомив, скільки грошей вкрадено у вкладників банку
“Цинізм нинішньої ситуації, – стверджує екс-співвласник банку “Михайлівський” в тому, що 11 тисяч осіб (а це кредитний портфель “Михайлівського”, який перейшов в банк Platinum), зараз платять всі свої зобов’язання на рахунки юридичних осіб, відкриті з самого початку, в тому числі в банку Platinum”.
“Залізниці в Україні довели до ручки”, – Гройсман
“Ми сьогодні починаємо відродження українських залізниць, які були доведені до ручки. Експортери можуть розповісти, які у них сьогодні виникають проблеми з УЗ. Немає флоту, немає достатньої кількості рухомого складу і так далі. Роками не реінвестували розвиток цього підприємства, а просто його знищували, будували навколо нього колосальні корупційні схеми. Підприємство, яких в Європі одиниці, надзвичайно потужне, стало збитковим”, – поскаржився Гройсман.
Розенко повідомив, яка область гірше за всіх виконала субсидування населення
“На рівні держави прийнято рішення про врегулювання тарифів на тепло: відтепер українці, в будинках яких немає лічильників, платитимуть за тепло орієнтовно так само, як і ті, у кого вони є. Таким чином, теплопостачальні підприємства не будуть спекулювати на цьому питанні”, – зазначив Розенко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас