Рейтинг найбагатших мертвих знаменитостей, - Forbes — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг найбагатших мертвих знаменитостей, - Forbes

Світ
1371
Рейтинг очолив король поп-музики Майкл Джексон, друге місце дісталося творцю коміксів Чарльзу Шульцу, а третє посів професійний гравець у гольф Арнольд Палмер.
Король поп-музики – американський виконавець Майкл Джексон – знову вийшов на перше місце в рейтингу Forbes найбагатших мертвих знаменитостей. Статок Джексона сягнув 825 мільйонів доларів. Він є лідером рейтингу вже не перший рік. Про це повідомляє Росбалт. На другому місці – художник Чарльз Шульц, творець коміксів Peanuts про Чарльза Брауна та Снупі. Шульц помер у лютому 2000 року у віці 77 років. Професійний гольфіст Арнольд Палмер, який помер цього року через хворобу серця, опинився на третій сходинці. Вічно живий король рок-н-ролу Елвіс Преслі, який покинув цей світ 39 років тому, досі продає понад 1 мільйон альбомів на рік. Він посів почесне четверте місце в переліку Forbes.
2016 року померли кілька видатних артистів, серед них — Девід Боуї, який помер 11 січня у віці 69 років від раку печінки. Боуї в першу десятку не ввійшов – у нього 11-е місце. Крім того, помер співак і композитор Прінс, який вийшов на п’яте місце рейтингу.
Шосте місце дісталося Бобу Марлі, який помер 11 травня 1981 року від раку у віці 36 років.
А далі йде письменник Тедор Гейзель, більш відомий як Доктор С’юз. Він один з небагатьох в цьому списку, хто покинув цей світ з природних причин – помер у віці 87 років. Його дитячі книжки приносять стабільний дохід. На восьмій позиції — вбитий учасник The Beatles Джон Леннон, на дев’ятій – вчений Альберт Ейнштейн, на десятій — модель Бетті Пейдж. На 12 місці – 50-річний актор Стів Макквін, який помер в результаті невдалої операції, а на 13-му – актриса Елізабет Тейлор.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас