Xiaomi Router 3: як за допомогою класного дизайну і ціни завоювати світ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi Router 3: як за допомогою класного дизайну і ціни завоювати світ

Технології&Авто
1664
Xiaomi Router 3 – найкращий варіант для будинку, адже інших дводіапазонних роутерів за 29 доларів ви просто не знайдете. Як бонус – можливість створити власний домашній медіасервер без витрат всього в два кліка.
Зовнішній вигляд
Дизайнерам Xiaomi іноді вдається створювати воістину шедеври. Router 3 – один з них. Матово-білий, лаконічний і стильний.
У роутера відсутні монтажні отвори і кронштейни, через що розмістити маршрутизатор на стіні не вийде. Не допоможуть і численні отвори для вентиляції – стандартні кріплення в них поставити не вдасться. Але це не є недоліком, тому що Xiaomi Router 3 підходить до будь-якого інтер’єру чи навіть до його відсутності.
До речі, радіаторів теж немає – охолодження пасивне. Значного нагрівання не спостерігається.
Використані рішення привели до зниження маси, абсолютної тиші при експлуатації і можливості встановлення роутера в будь-яких інтер’єрах. Складно знайти таке приміщення, в якому не знайдеться місця Xiaomi Router 3.
Всі роз’єми розташовані на задній панелі: 2 порти LAN (до 100 Мбіт/с) для підключення мережевого кабелю, WAN для проводового підключення пристроїв до роутера, порт USB 2.0, роз’єм для живлення і захована кнопка скидання.
Для оповіщення користувача про режими роботи служить стандартна лампочка на вході LAN і яскравий індикатор на передній панелі пристрою.
За матеріалами:
DesignTalk
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас