Рейтинг кращих університетів, - The World University Rankings — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг кращих університетів, - The World University Rankings

Світ
1915
Найбільша «щільність» в рейтингу – у університетів Китаю, потім іде Індія. Ця країна покращила свої результати в порівнянні з минулим роком. Наприклад, Індійський науковий інститут вперше потрапив до топ-15, посівши 14 місце рейтингу. Індійський технологічний інститут Бомбея посів 26 місце, піднявшись на три сходинки вгору, пише офіційний сайт THE World University Rankings.
За словами Анурага Кумара, директора Індійського наукового інституту, завдяки зростанню фінансування вони змогли підвищити гранти для своїх співробітників, інвестувати в інфраструктуру і міждисциплінарні дослідження.
В цілому 27 університетів Індії потрапили до топ-300 рейтингу, з них 19 — у топ-200. Але рекордсмен — Китай, 52 ВНЗ цієї країни знаходяться в топ-300. Шість із них потрапили в топ-10, у тому числі Фуданьский університет, університети Пекіна і Цінхуа.
Але через зростання конкуренції інші великі країни втратили свої позиції в рейтингу. Наприклад, університети Бразилії вже не входять до топ-10, а Університет Сан-Пауло опустився на 13 місце.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас