"Укрзалізниця" заборонила резервування квитків через інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" заборонила резервування квитків через інтернет

Фондовий ринок
1541
ПАТ “Укрзалізниця” з 1 грудня 2016 року, на період новорічних свят, у рамках експерименту припинила надання послуги резервування місць у потягах через Інтернет – квитки через Інтернет тепер можна лише купити, а не зарезервувати.
Як повідомила прес-служба ПАТ, рішення припинити операцію резервування місць у потягах через мережу Інтернет ухвалено його керівництвом з огляду на численні звернення пасажирів щодо проблем із придбанням квитків у період масових перевезень, зокрема на зимові свята. У відомстві сподіваються, що такий експеримент дасть змогу запобігти зловживанням, пов’язаним із незаконним перепродажем проїзних документів.
“Укрзалізниця” нагадує, що зарезервувати місця в потягах через Інтернет можна було від самого початку введення продажу квитків через всесвітню мережу. До 1 грудня 2016 року квитки можна було зарезервувати на 24 години, і коштувала ця послуга пасажиру 17 грн.
Для поліпшення обслуговування громадян та з метою уникнення непорозумінь під час посадки в потяг “Укрзалізниця” постійно звертається до пасажирів із проханням не купувати квитків у сторонніх осіб, а виключно в касі або через офіційний онлайн-сервіс ПАТ “Укрзалізниця”, та агентів, підключених до автоматизованої системи продажу квитків. Також залізничники звертають увагу правоохоронних органів на численні скарги громадян про протиправну діяльність перекупників на вокзалах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас