Україна посилила ембарго на імпорт курятини з Німеччини та Австрії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна посилила ембарго на імпорт курятини з Німеччини та Австрії

Світ
397
Україна розширила обмеження на імпорт м’яса птиці з Німеччини і Австрії. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.
“Згідно з офіційною інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (МЕБ) на території Федеративної Республіки Німеччина реєструється поширення випадків високопатогенного грипу птиці”, – пояснили в українському відомстві.
Так, на додаток до попереднього рішення про обмеження ввезення в Україну птиці, продуктів і сировини з неї з земель Шлезвіг-Гольштейн і Мекленбург-Передня Померанія, введені аналогічні обмеження на землі Саксонія-Анхальт і Нижня Саксонія Федеративної Республіки Німеччина.
“Крім того, в зв’язку з появою офіційної інформації про реєстрацію випадків високопатогенного грипу птиці на території Австрійської республіки, обмежений імпорт в Україну з вказаної країни птиці, продуктів і сировини від неї”, – зазначили в службі.
Нагадаємо, раніше Україна також обмежила через пташиний грип ввезення птиці, продуктів і сировини з неї з Болгарії), земель Шлезвіг-Гольштейн і Мекленбург-Передня Померанія (Німеччина) і Угорщини.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас