"Червона атомна кнопка": Тимошенко заявила про свої плани на владу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Червона атомна кнопка": Тимошенко заявила про свої плани на владу

Казна та Політика
11622
У новій економічній кризі й зубожінні українців винна глава Національного банку України Валерія Гонтарєва. Проте є покроковий план, реалізація якого зможе вивести добробут громадян на новий рівень.
Про це заявила лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко на прес-конференції.
“Всі (іноземні. – Ред.) реформатори, які прийшли в Україну, на сьогоднішній день покинули владу тому, що там корупція, там немає жодних реформ. Партія “Батьківщина” вважає, що на всіх вищих посадах повинні перебувати громадяни України. Люди, які народилися, живуть і працюють в Україні. Запрошувати ззовні сьогодні абсолютно непродуктивно”, – додала депутат.
Тимошенко заявила, що партія “Батьківщина” готує кадровий резерв країни, який об’єднає всіх патріотів і інтелектуалів України.
“Ми як команда маємо чіткий, покроковий план відродження України. Ми переконані, що якщо цей план буде втілений в життя, ми зможемо отримати зовсім інший рівень життя і зовсім іншу якість керівництва країною”, – зазначила парламентарій.
До речі, в девальвації гривні і “обваленні фінансової і банківської систем” Тимошенко звинуватила главу НБУ. За її словами, Валерія Гонтарєва продовжує працювати на екс-президента України Віктора Януковича і на обвал економіки. “Економічний і фінансовий крах останніх років має те ж авторство – керівник Національного банку Гонтарєва”, – сказала нардеп.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас