В Ощадбанку повідомили, на коли переноситься комісія за оплату послуг ЖКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Ощадбанку повідомили, на коли переноситься комісія за оплату послуг ЖКГ

Фондовий ринок
2115
У листопаді поточного року представники державного «Ощадбанку» попередили своїх клієнтів, що з першого грудня 2016 року банк планує ввести комісію в розмірі трьох грн з кожного платіжного документа при оплаті рахунків за комунальні та телекомунікаційні послуги через каси у відділеннях Ощадбанку.
При цьому платежі, проведені через віддалені термінали, інтернет або мобільний банкінг, будуть здійснюватися без комісії.
«Банк змушений встановити комісію за проведення комунальних платежів в касі на мінімальному рівні (за собівартістю), для забезпечення покриття комісійних витрат», – повідомили в прес-службі Ощадбанку.
Представники банку пояснили, що подібні заходи вводяться через те, що вони не отримали забезпечення комісійних витрат від постачальників послуг (ЖКГ та інших компаній), а Закон «Про банківську діяльність» забороняє проводити операції нижче рівня собівартості такої послуги.
Однак під час круглого столу, присвяченого падінню рівня банківського сервісу, директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова заявила про перенесення термінів введення комісії на початок 2017 року.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас