НКРЕ: в платіжках на опалення немає помилок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕ: в платіжках на опалення немає помилок

Казна та Політика
1102
Застосування методики розрахунку тарифів на послуги з централізованого опалення за відсутності загальнобудинкових теплових лічильників не приводить до подвоєння нарахування платежів і не несе в собі ніяких методологічних помилок.
Про це йдеться в повідомленні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, передає Економічна правда.
“Застосування положень, зазначених в постанові Кабінету міністрів № 1037, не призводить до будь-яких подвоєння нарахування платежів, не несе в собі ніяких методологічних помилок і дасть можливість споживачам, у яких відсутні прилади обліку теплової енергії, і в цьому опалювальному сезоні наблизити виставлені нарахування до фактичних значень”, – заявили в комісії.
Раніше прем’єр Володимир Гройсман обурився помилками в платіжках, які призвели до дуже великих сум, і вимагав їх перерахувати. У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що його відомство перевірить, чи не були ці помилки допущені навмисне зі злим умислом.
У “Київенерго” також припустили, що завищені платіжки були помилкою.
При цьому заступник глави Київської міськдержадміністрації Петро Пантелеєв заявив, що підстав для проведення перерахунку за більшістю платіжок за тепло, виставлених ПАТ “Київенерго” жителям столиці, немає.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас