Укренерго: Компанія не буде приватизована — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укренерго: Компанія не буде приватизована

Фондовий ринок
240
Прес-служба Укренерго офіційно заявила, що Укренерго не підлягає приватизації.
У ДП “НЕК “Укренерго”, відповідаючи на заяви в соціальних мережах про майбутню приватизацію, нагадали, що компанія не може бути приватизована, пише прес-служба Укренерго.
“Нещодавно в соцмережах з’явилася низка повідомлень і коментарів з інформацією про нібито майбутнью приватизацію Укренерго. Офіційно заявляємо, що Укренерго приватизовано не буде, і менеджмент Компанії не має наміру міняти форму її власності. Більш того – ми в Укренерго виступаємо категорично проти приватизації стратегічної для нашої країни компанії”, – заявили в компанії.
У Укренерго пояснили, що в 2015 році було прийнято Галузеву угоду між Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, Фондом державного майна України, Всеукраїнським об’єднанням організацій роботодавців “Федерація роботодавців паливно-енергетичного комплексу України”, а також Профспілкою працівників енергетики та електротехнічної промисловості України на 2016 -2018 роки.
“Ця Угода містить певні положення щодо дій і зобов’язань співробітників в разі можливої приватизації підприємств паливно-енергетичного комплексу та є єдиною для всієї галузі. І ми як одне з підприємств, підпорядкованих Міненерговугілля, були зобов’язані в наших колективних договорах використовувати положення Галузевої угоди, що ми і зробили”, – відзначили в Укренерго.
Разом з тим, підкреслили в компанії, підписання цієї угоди означає наміри приватизувати ДП “НЕК “Укренерго”.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас