ЛІГА:ЗАКОН. СЕРЙОЗНО. 25 років. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЛІГА:ЗАКОН. СЕРЙОЗНО. 25 років.

Світ
447
Адаптовані інформаційно-правові продукти для власників і топ-менеджерів бізнесу. Повний перехід у хмарні технології. Запуск cloud-платформи LIGA:ZAKON – функціонального поєднання десятків продуктів. Ось три головні новації, якими ЛІГА:ЗАКОН зустрічає своє 25-ліття.
Компанія – ровесниця України створила й запустила Інформаційно-правову платформу LIGA:ZAKON. Тож традиційні користувачі продуктів ЛІГА:ЗАКОН – бухгалтери та юристи – тепер можуть працювати мобільно, а власники й керівники бізнесів уперше отримали спеціально під них «заточений» інструмент, щоб не тільки убезпечитися від ризиків, а й вчасно скористатися можливостями, які відкривають трансформації правового поля.
У своє 25-ліття компанія ЛІГА:ЗАКОН увійшла із серйозними результатами: 160 тисяч користувачів продуктів; близько двох сотень фахівців-перфекціоністів, що систематизують і аналізують нормативні документи та створюють нові сервіси для захисту й підтримки бізнесу на стрес-полігоні, яким є наше мінливе законодавство.
База даних ЛІГА:ЗАКОН налічує десятки мільйонів документів – від кодексів і законів до відомчих інструкцій і судових ухвал. Тут є все, що видано в державі за 25 років. Щодня до бази додаються близько 500 нових документів, а наявні актуалізуються.
Аналога цьому зібранню немає та вже не буде: щоб його створити, довелося б повторити весь чвертьвіковий історичний шлях ЛІГИ. Користування ретельно зібраною та постійно оновлюваною базою даних – тільки частина тих можливостей, які мають клієнти ЛІГА:ЗАКОН. Основні ж продукти, що є результатом аналітичної роботи цілих загонів різнопрофільних фахівців, – це десятки тематичних модулів.
Зокрема:
  • щоденний аналіз змін законодавства;
  • бізнес-ситуації, кейси з найважливіших бізнес-ситуацій;
  • алгоритми дій при загрозах – від взаємодії з державними й судовими органами до спроб рейдерських захоплень;
  • добірки з питань оподаткування та податкової реформи;
  • збірки інструкцій і шаблонів, форм та бланків;
  • калькулятори відпусток, індексації заробітної плати тощо;
  • різноманітні довідники та збірники коментарів і аналітики з різних питань;
  • моніторингові продукти: база даних про банкрутства та база суб’єктів українського бізнесу, у якій можна перевірити і партнерів, і конкурентів;
  • база європейського законодавства.
Усе це й багато іншого – відтепер на Платформі LIGA:ZAKON. Про неї й поговоримо.
Що таке Платформа LIGA:ZAKON?
Просто кажучи, це сайт, де зібрано всі без винятку продукти ЛІГА:ЗАКОН. І не тільки зібрано, а поєднано єдиною системою пошуку, взаємними прямими та зворотними посиланнями й доповнено функціями, що дають змогу відслідковувати зміни в конкретних документах, налаштовувати власний персоніфікований органайзер, створювати архіви обраного.
На Платформі можна обирати різні добірки продуктів за різну ціну. Наприклад, невеликому підприємству, яке передало юридичне обслуговування на аутсорсинг, не обов’язково купувати продукти для юристів, а можливо, достатньо буде придбати комплект для керівника та бухгалтера.
А можна взагалі не платити?
Так. Платформа LIGA:ZAKON надає низку можливостей безкоштовно лише за умови реєстрації. Тож можна користуватися в межах реєстрації базою законодавства України, відслідковувати правову картину дня та мати частковий доступ до модулів НОВАЦІЇ; ПОДАТКОВА РЕФОРМА; КАЛЕНДАР ЮРИСТА, який нагадає про строки набрання та втрати чинності законодавчими нормами; КАЛЕНДАР БУХГАЛТЕРА, який нагадає про терміни та підкаже форми звітності. Також можна замовити добу безкоштовного користування всіма сервісами – випробувати всі модулі й обрати найкорисніший пакет для конкретного підприємства.
Як це працює?
Платформа LIGA:ZAKON дає змогу працювати з інформацією будь-де, будь-коли та з будь-якого пристрою, на якому встановлені будь-які операційна система й браузер. Аби тільки був доступ до Інтернету хоча б на рівні 2G. Крім очевидної зручності, це ще й розвантажує комп’ютери користувачів, бо раніше користуватися продуктами ЛІГА:ЗАКОН можна було лише зі стаціонарного ПК, на який установлювалося спеціальне обладнання.
Вихід ЛІГА:ЗАКОН в онлайн дав можливість упровадити функцію зворотного зв’язку: користувачі можуть написати розробникам і висловити свою думку щодо нормативно-правових актів. Завдяки цьому Платформа LIGA:ZAKON стає ще й інструментом комунікації між бізнесом і владою.
Для кого це?
Від початку основні продукти ЛІГА:ЗАКОН створювалися для потреб юристів і бухгалтерів, бо знатись на всіх нормативних змінах і вміти їх правильно застосовувати – обов’язкова умова корисності цих фахівців для роботодавця. Щоб бухгалтери не тонули у звітах, а юристи не горіли на роботі, натомість працювали ефективно – на Платформі LIGA:ZAKON для них передбачено спеціалізовані функції та добірки інформації. Окремі продукти створено також для кадровиків.
Але засаднича новація – це розробка продуктів для тих, хто несе всю відповідальність – для власників і керівників бізнесу, від яких надійшов запит на особливий формат продукту. У топів немає часу аналізувати канцелярську мову нормативів, розбиратися в їхніх редакціях і вдаватися в подробиці. Однак знати про зміни та розуміти їх значення, впливи й наслідки необхідно, щоб приймати рішення не навмання, не інтуїтивно, а обґрунтовано.
Головним дійовим особам бізнесу треба швидко дізнаватися про головне, тому інформація для них має бути в концентрованому вигляді. Інфографіка, діаграми, порівняння, резюмуючі коментарі, інші форми стислого викладу змісту в структурованому й наочному вигляді – це продукт на Платформі LIGA:ZAKON для керівників, який є результатом праці аналітиків та ІТ-спеціалістів компанії.
Що крім Платформи?
Компанія ЛІГА:ЗАКОН вважає своїм завданням не просто допомагати бізнесу орієнтуватися в правовому полі, а й поліпшувати це поле та сприяти його прозорості.
Тому компанія бере на себе роль комунікатора між бізнесом і владою, ініціюючи круглі столи з обговорення змін до законодавства. За результатами таких обговорень було подано низку законопроектів, частину яких ухвалено в парламенті.
Інтенсивне навчання юристів і бухгалтерів у малих групах – ще один напрям роботи ЛІГА:ЗАКОН, який уже давно затребуваний на ринку послуг з підвищення кваліфікації. А створення навчальних посібників для студентів правових і фінансових спеціальностей стало однією з форм некомерційної просвітницької діяльності компанії.
За матеріалами:
Ліга закон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас