Львівська влада організовує промо-тур для естонських інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська влада організовує промо-тур для естонських інвесторів

Світ
268
Про розширення співпраці між Естонією та Львівською областю в економічній, аграрній, туристичній сферах йшлося на зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки та керуючого справами Львівської обласної ради Валентина Харлова з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Естонія в Україні Гертом Антсу у четвер, 24 листопада , – повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Герт Антсу розповів про активну рекламу Львівської області в Естонії і зустрічі з представниками бізнесу на Львівщині.
«Ваш регіон є унікальним, і я часто розповідаю про його позитивний інвестиційний клімат естонським бізнесменам. Одну з таких зустрічей матиму сьогодні. Зокрема, у Львові зустрінуся з представниками бізнес-компаній. Хочу, щоб внаслідок такої співпраці українські товари через естонські ринки потрапляли і на інші ринки Європи», – зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Естонія в Україні.
Олег Синютка подякував за рекламу Львівщини і наголосив на важливості продовження співпраці між країнами, в тому числі і в галузі економіки.
Голова Львівської ОДА розповів про туристичний потенціал області та нові можливості транспортного сполучення на території регіону. Йшлося на зустрічі і про поліпшення авіасполучення між країнами. Зокрема, можливості запуску авіарейсу Львів-Вільнюс-Таллінн.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас