Розрахунок маршрутів: своєчасні доставки з мінімальними витратами. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розрахунок маршрутів: своєчасні доставки з мінімальними витратами.

Світ
1422
Задача транспортної логістики – виконувати розрахунок оптимальних маршрутів доставок, до яких буде залучено мінімум автомобілів, часу та пробігу Окрім зазначеного, ще до відправки машин важливо отримати плановий кілометраж, час та розклад руху автомобілів по точкам доставки. Відділ продажу, отримавши від логіста розклад, може повідомити клієнтам час доставки, в той самий час як, розрахунковий час та кілометраж – фінансовий відділ, перерахувавши на гроші, може внести в план витрат. Контроль фактичного виконання маршрутів та відвіданих точок доставки логіст виконує за допомогою електронної мапи, нею ж відслідковує поточне місце знаходження автомобілів в реальному часі.
Багато компаній вважають, що описана вище задача – невирішальна. Проте, як свідчить практика – в більшості випадків бажаних результатів можна досягти протягом 1-2 місяців.
Автоматизація процесу транспортної логістики дозволяє отримати: інформацію щодо часу та відстані, порядку та графіка відвідування точок доставки ще до відправлення машин. Окрім того, час який витрачає логіст на планування маршрутів, відстеження автомобілів та зв’язок з суміжними підрозділами скорочується мінімум втричі. Йдеться про SAAS-сервіс Ant-logistics, підключившись до якого можна вирішити перераховані логістичні задачі. Співпраця з усіма новими користувачами починається з надання їм безкоштовного тестового періоду, під час якого можна навчитися працювати з сервісом та оцінити його переваги.
Встановивши на мобільний пристрій водія/кур`єра “Мобільний додаток”, можна відстежити поточне місце знаходження автомобіля, фактичне виконання маршруту, кілометраж, несанкціоновані зупинки. Після виконання маршрутів з`являється можливість до план-факт аналізу. Мобільний додаток дозволяє передавати на мобільний пристрій експедиторів данні про точки доставки, і що особливо важливо – за допомогою мобільного додатка можна отримати GPS-координати адрес, які не вказані на мапі.
Налаштування інтеграції між обліковою системою користувача і сервісом Ant-logistics дозволяє швидко і зручно імпортувати замовлення в сервіс, та експортувати готові маршрути.
Ознайомитись с тарифними пакетами, а також отримати доступ до безкоштовного тестового періоду та навчальним матеріалам можна на сайті Ant-logistics.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас