В Україні відкриють офіс ЮНОПС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відкриють офіс ЮНОПС

Фондовий ринок
323
Кабінет міністрів України та Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) домовилися про відкриття Офісу ЮНОПС в Україні.
Як передає кореспондент агентства “Інтерфакс-Україна”, відповідну угоду у вівторок в Києві підписали міністр України з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш та заступник генерального секретаря ООН, виконавчий директор ЮНОПС Грете Фаремо.
“Підписання договору – тільки початок, і ми з нетерпінням чекаємо можливості посилити нашу співпрацю”, – сказала Г.Фаремо в ході церемонії підписання угоди.
Початок діяльності офісу ЮНОПС в Україні створить необхідні правові підстави для залучення прямих іноземних інвестицій та грантових коштів, сприятиме реалізації інвестиційних проектів, буде надавати послуги з організації управління складними комплексами господарської діяльності.
В рамках угоди передбачається застосування міжнародного досвіду ЮНОПС в сфері будівництва об’єктів цивільної інфраструктури, реалізації інвестиційних проектів та надання послуг в сфері закупівель.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас