Ігор Дорошенко пробачив Валерію Гонтареву — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ігор Дорошенко пробачив Валерію Гонтареву

Фондовий ринок
2685
Колишній голова правління Банку Михайлівський Ігор Дорошенко в інтерв’ю прокоментував погрозу глави НБУ Валерії Гонтаревої, що він отримає 5 років в’язниці.
«Вимога Валерії Гонтаревої посадити мене на 5 років швидше була емоційним сплеском в умовах відсутності повної інформації про те, що сталося. Думаю, що в процесі передачі інформації від початкового джерела до глави НБУ інформація зазнала значних змін», – заявив в інтерв’ю Ігор Дорошенко, який перебуває під арештом в СІЗО.
Всю провину за спотворення інформації про події в банку він покладає на «окремі особи», в тому числі, і в НБУ.
«На жаль, суб’єктивізм в оцінці тієї чи іншої події окремими особистостями виключити не можна, – сказав він. – Всі мої дії були спрямовані на захист клієнтів і вкладників банку, рядових співробітників, але через нападки жовтої преси я опинився заручником ситуації».
Ігор Дорошенко пробачив Валерію Гонтареву та інших осіб, які звинувачують його в банкрутстві банку.
«Господь заповідав нам прощати інших. Думаю, що керівники НБУ та ФГВФО були схильні до емоційних спалахів в умовах відсутності повної інформації про те, що сталося, тому й висновки свої робили, не враховуючи всіх аспектів ситуації, що склалася», – вважає він.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас