Словаччина має намір інвестувати в Україну близько 2 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Словаччина має намір інвестувати в Україну близько 2 млн євро

Фондовий ринок
439
Інвестор зі Словаччини має намір до 2018 року направити близько 2 млн євро у виробництво гарбузового насіння в Україні на базі агрокомпанії “Долина-Агро СК” (Дніпропетровська обл.) З перспективою експорту цього продукту в країни Європейського Союзу, повідомляється в прес-релізі компанії.
“Долина-Агро СК” буде вирощувати і експортувати гарбузове насіння в країни Європейського Союзу …В створення підприємства вже інвестовано близько 1 млн євро, а в 2017-2018 роках заплановані інвестиції складають ще 1 млн євро”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що проект розрахований на 300 га посівних площ під гарбуз з перспективою їх розширення в наступному році до 1 тис. га. В даний час на підприємстві працюють 20 осіб, а в найближчий рік буде створено ще 30 робочих місць.
У повідомленні наголошується, що словацький інвестор зміг зайти на український ринок завдяки роботі компанії Investment Service Ukraine. Це підприємство тісно співпрацює з чеськими та словацькими компаніями і спеціалізується на залученні і супроводі іноземних інвестицій.
Станом на сьогодні поставляти свою продукцію в країни ЄС можуть 266 українських підприємств, сказано в прес-релізі.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас