Американська Symantec купує LifeLock за $2,3 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська Symantec купує LifeLock за $2,3 млрд

Фондовий ринок
636
Американська Symantec Corp., один із провідних світових розробників комп’ютерних програм для забезпечення безпеки даних, купує постачальника рішень для сфери інформаційної безпеки LifeLock Inc. за $2,3 млрд.
Об’єднання двох компаній призведе до створення найбільшої в світі платформи для цифрової безпеки для споживачів і сімей, йдеться в прес-релізі Symantec.
Symantec заплатить $24 за акцію LifeLock, що на 16% перевищує номінальну вартість паперів на закриття ринку 18 листопада.
Угода була схвалена радами директорів обох компаній, проте вимагає згоди регулюючих органів і акціонерів LifeLock.
Компанії розраховують закрити операцію в першому кварталі 2017 року.
«Минулого року третина громадян США і понад 650 млн людей по всьому світу стали жертвами кіберзлочинів. Усе більше й більше людей побоюються за безпеку цифрових даних, і ринок інформаційної безпеки, що оцінюється в $10 млрд, зростає високими темпами», ─ йдеться в прес-релізі Symantec.
«Як ми всі знаємо, кіберзлочинність досягла кризового рівня. LifeLock є провідним постачальником послуг у сфері ідентифікації даних і захисту від шахрайств, кількість клієнтів, задоволених послугами компанії, становить понад 4,4 млн і продовжує зростати. Об’єднавши антивірусні продукти Norton з рішеннями LifeLock, ми зможемо забезпечити користувачам повномасштабний захист від кіберзлочинів», ─ зазначає головний виконавчий директор Symantec Грег Кларк.
Symantec планує профінансувати угоду за рахунок наявних в її розпорядженні коштів, а також має намір залучити $750 млн, розмістивши боргові зобов’язання.
Рада директорів компанії схвалила збільшення програми викупу акцій на поточний фінансовий рік до $1,3 млрд з $800 млн.
Купівля LifeLock не позначиться на фінпоказниках Symantec у третьому фінкварталі, що завершується 30 грудня 2016 року, а також серйозно не вплине на річні результати, зазначають у компанії.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас