Заступник глави ФГВФО покинув свій пост — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заступник глави ФГВФО покинув свій пост

Фондовий ринок
1771
Андрій Кияк минулого тижня звільнився з посади заступника директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Як стало відомо Forbes, це сталося у вівторок, 15 листопада. Серед напрямків, які курирував Кияк у Фонді, було врегулювання неплатоспроможності банків, що потрапили під управління ФГВ, а також організація роботи тимчасових адміністраторів та ліквідаторів у процесі виведення проблемних банків з ринку.
Після реформи частину функцій, в тому числі з продажу активів, що була передана Юлії Берещенко – главі Департаменту консолідованих продажів і управління активами ФГВ.
Як раніше писав Forbes, за період 2014-2016 рр. в рамках “очищення” банківської системи ринок покинули понад 80 банків. На даний момент у розпорядженні Фонду гарантування вкладів перебувають активи балансовою вартістю близько 450 млрд гривень. Однак їх оціночна вартість з часом падає і зараз середньому становить 24% від балансової. Тобто в реальності активи під управлінням ФГВ коштують у межах 100-125 млрд гривень.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас