Статутний капітал «Конкорда» збільшується до 200 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Статутний капітал «Конкорда» збільшується до 200 мільйонів гривень

Фондовий ринок
484
Мета збільшення – підвищення платоспроможності та ліквідності банку. Таким чином, банк уже навесні досроково виконає графік НБУ щодо збільшення мінімального капіталу банку, запланованого на липень 2017 року.
Минулої п’ятниці, 18 листопада, відбулися позачергові збори акціонерів Конкорд банку – Олени та Юлії Соседки, на якому було прийнято рішення збільшити статутний капітал банку на 29,03% – в сумі 45 млн.грн.
Збільшення статутного капіталу відбудеться за рахунок додаткових внесків акціонерів банку шляхом приватного розміщення простих іменних акцій додаткового випуску в бездокументарній формі існування. Розмір статутного капіталу Конкорд банку на дату прийняття рішення про розміщення акцій 155 мільйонів гривень, а з урахуванням збільшення статутного капіталу 200 мільйонів.
Мета збільшення статутного капіталу банку – підвищення поточної платоспроможності та ліквідності банку. Кошти, отримані від збільшення капіталу, будуть використані для ведення банківської діяльності, подальшого зміцнення фінансового стану банку і дозволять реалізувати програму його стратегічного розвитку.
Таким чином, Конкорд банк достроково виконає графік НБУ щодо збільшення мінімального капіталу банку, запланованого на липень 2017 року.
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас