Ще одна кіпрська компанія купила українське підприємство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одна кіпрська компанія купила українське підприємство

Фондовий ринок
1665
Компанія Avellana Gold Ltd. (Кіпр) в третьому кварталі 2016 року придбала 100% акцій ПрАТ “Карпатська рудна компанія” (Берегове Закарпатської обл.), інвестує в неї $400 тис., що в еквіваленті становить 10,404 млн грн.
Як повідомляється в офіційній інформації ПрАТ, рішення про залучення коштів прийняте 16 листопада поточного року.
При цьому співвідношення ринкової вартості залучених коштів до вартості активів емітента, згідно з даними останньої річної фінансової звітності, становить 68,65%.
Умови залучення коштів не розголошуються.
Згідно з даними в системі розкриття інформації НКЦПФР на другий квартал 2016 року з посиланням на дані Нацдепозитарію, 100% “Карпатської рудної компанії” належало ПрАТ “Гірничо-металургійний комплекс”, тоді як на третій квартал – вже Avellana Gold.
Крім цього, в системі вказується, що 24 серпня цього року позачергові збори акціонерів звільнили з посад голови правління та наглядової ради відповідно Валерія Євгеновича та Олександра Валерійовича Бредихіних, а також члена наглядової ради Олену Нюнькіну. Всі вони отримували паспорти в Донецькій області.
Новим головою правління призначений Микола Гожик – керівник представництва Avellana Gold в Україні, який раніше був головним інженером ТОВ “Закарпатполіметали”, директором ТОВ “Сауляк”. Він брав участь в оцінці резервів Мужіївського золото-поліметалічного родовища, Тарасівського титано-цирконієвого родовища, золоторудного родовища Сауляк.
ПрАТ “Карпатська рудна компанія” є правонаступником ТОВ “Карпатська рудна компанія”, зареєстрованого 13 червня 2012 року. Основний вид діяльності – видобуток руд кольорових металів.
Статутний капітал компанії становить 13,550 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас