Рада знову відмовилася взятися за санкції проти Януковича і Ко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада знову відмовилася взятися за санкції проти Януковича і Ко

Казна та Політика
381
Верховна Рада знову не змогла включити до порядку денного проект постанови про внесення на розгляд РНБО пропозиції про застосування санкцій у відношенні екс-президента Віктора Януковича і його оточення.
За це проголосували тільки 174 депутати при 226 необхідних.
Виступаючи перед голосуванням, депутат від “Народного фронту” Вікторія Сюмар закликала депутатів підтримати цю постанову.
“Весь цивілізований світ наклав на них санкції. Їх не пускають в цивілізовані країни. Там заарештовані їхні активи. Це зробили всі, крім України. Чому? Та напевно тому, що у Януковича в цьому залі багато друзів. У цьому є хоч якась логіка, або це просто суцільний дурдом? Це можна пояснити людям взагалі після розстрілів на Майдані, що у нас досі не введені санкції проти Віктора Януковича і його сім’ї?” – сказала вона.
Постанова передбачала застосування санкцій проти Януковича і ще 20 екс-чиновників і олігархів з його оточення, зокрема – Миколи Азарова, Дмитра Фірташа, Віталія Захарченка, Віктора Пшонки, братів Клюєвих, Сергія Курченка, Сергія Арбузова, Юрія Іванющенка та інших.
Як відомо, 15 листопада Рада також не змогла внести цю постанову до порядку денного.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас