Ізраїльська фармакологічна компанія витратить $520 млн на врегулювання корупційних скандалів в Україні та Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїльська фармакологічна компанія витратить $520 млн на врегулювання корупційних скандалів в Україні та Росії

Фондовий ринок
995
Великий виробник препаратів-дженериків заклав у свої витрати $520 млн для врегулювання корупційних скандалів в Мексиці, Україні та Росії.
 
Міжнародна фармацевтична компанія Teva зі штаб-квартирою в Ізраїлі зарезервувала $520 млн для врегулювання відкритого провадження про корупційні діяння в Україні, Росії і Мексиці.
“На тлі триваючих переговорів з Міністерством юстиції і Комісією з цінних паперів і фондового ринку США компанія зарезервувала близько $520 млн для врегулювання відкритого в її відношенні провадження щодо порушення закону США про корупцію за кордоном (Foreign Corrupt Practices Act, FCPA)”, – повідомляється в фінансовому звіті Teva за дев’ять місяців 2016 року.
Компанія уточнила, що в рамках провадження розслідуються її дії в Росії, Мексиці та Україні в 2007-2013 рр., і вони не стосуються бізнесу Teva в США.
На сьогоднішній день Teva є одним з найбільших в світі виробників препаратів-дженериків. Акції компанії торгуються на Нью-Йоркській фондовій біржі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас