Рожкова: скоро стане зрозуміло, чи виконав "Приватбанк" поставлені завдання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рожкова: скоро стане зрозуміло, чи виконав "Приватбанк" поставлені завдання

Фондовий ринок
7277
Національний банк найближчим часом завершить верифікацію другого етапу програми докапіталізації “ПриватБанку”, після чого буде зрозуміло, чи виконав банк поставлені перед ним завдання.
Про це під час прес-конференції у вівторок повідомила заступник глави НБУ Катерина Рожкова.
“Стосовно Приватбанку. Він як і всі банки має програму докапіталізації. Зараз в нас ще триває етап верифікації, виконання другого етапу цієї програми. Це зрозуміло, тому що це дуже великі обсяги”, – сказала вона.
Заступник голови НБУ зазначила, що у цьому випадку верифікація програми здійснюється не тільки дистанційно, але й “онсайт”.
МВФ, в принципі, розуміє, що її треба завершити, і тільки після цього визначатися, чи виконав банк поставлені перед ним завдання чи ні. В будь якому випадку ми повідомимо всіх зацікавлених у цьому питанні”, – сказала вона.
“Десь на завершальній стадії ми знаходимося. Я не готова сказати, чи це буде тиждень або два, але це вже завершальна стадія”, – заявила Рожкова.
Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що уряд найближчим часом ухвалить рішення про націоналізацію “Приватбанку”.
У “Приватбанку” цю інформацію спростували і назвали її фейком.
Як відомо, 2015 рік банк закінчив із прибутком 216 млн гривень, а в 1 півріччі прибуток банку становив 530,9 млн гривень.
41,66% акцій “Приватбанку” належать бізнесменові Ігорю Коломойському, 33,2525% – бізнесменові Геннадію Боголюбову.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас