Легендарний месенджер ICQ відзначає 20-річчя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Легендарний месенджер ICQ відзначає 20-річчя

Світ
529
До появи всіх популярних сьогодні месенджерів практично всі користувалися для листування сервісом ICQ.
У вівторок, 15 листопада, сервісу ICQ виповнилося 20 років. За такий довгий період ICQ зі звичайного месенджера для персональних комп’ютерів перетворився на мультиплатформенний сервіс з можливістю відправки повідомлень, здійснення відеодзвінків, публікації історій і навіть редагування фото і відео за допомогою нейромереж.
Багато змін були представлені протягом останнього року, в тому числі відкриті live-чати, де можуть одночасно спілкуватися десятки тисяч користувачів.
“Історія ICQ – це частина історії інтернету в цілому; ми щасливі і горді працювати над розвитком месенджера. Зараз через ICQ спілкуються і ті, хто починав ще з дектопної версії месенджера багато років тому, – і діти, які встановлюють ICQ вже на смартфони і планшети. Для нас це головна ознака того, що ми рухаємося в правильному напрямку: ми будемо і далі нарощувати функціональність відповідно до виникаючих потреб користувачів і актуальних трендів в спілкуванні”, – прокоментував Ігор Єрмаков, керівник підрозділу Instant Messaging Mail.Ru Group.
За останній час розробники оновили призначений для користувача інтерфейс програми на всіх платформах, зробивши його більш простим і зручним. З’явився довгоочікуваний клієнт для Linux, а також оновлена версія для macOS. Всі дзвінки в ICQ тепер захищені end-to-end шифруванням. Був доданий сервіс голосових повідомлень з розпізнаванням мови.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас