Fs.to планує відновити роботу на закордонних серверах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fs.to планує відновити роботу на закордонних серверах

Фондовий ринок
897
Онлайн-кінотеатр Fs.to, який припинив роботу через вилучення серверів силовиками у вівторок, має намір відновити свою роботу протягом 3-7 днів на закордонних серверах.
Про це йдеться в повідомленні ресурсу в соцмережі “Вконтакте”.
“Кіберполіція вилучила сервери тільки на території України. Але ще в далекому 2013 року ми розмістили деякі сервери і на острові Тонга. Зараз же частина команди полетіла ще в одну країну для розміщення інших серверів, щоб відновити роботу сайту. Нам потрібно 3-7 днів для відновлення сервісу”, – йдеться в повідомленні.
Як відомо, раніше силовики заявили про закриття ресурсу за порушення авторських і суміжних прав.
Закриття Fs.to також домагалася Українська антипіратська асоціація, яка звинувачувала ресурс в багаторазовому порушенні авторських прав.
“Судова перспектива цієї справи поки неясна, за минулий рік не було жодного вироку у справі про порушення авторських прав в інтернеті. Не хотілося б, щоб сайт відновив роботу під іншим ім’ям. Але в цілому, його закриття – це позитивний крок”, – заявляв глава асоціації Володимир Ілінг.
У відповідь представники ресурсу стверджували, що завжди видаляли контент за першим запитом правовласників.
Також повідомлялося, що в ході розслідування затримано 19 осіб, причетних до створення ресурсу, які адміністрували і наповнювали сайт контентом.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас