Названо найуспішніший європейський банк у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найуспішніший європейський банк у США

Фондовий ринок
1205
Відділення BNP Paribas – найбільшого банку Франції – на території США відзвітували про прибуток до сплати податків у розмірі $958 млн при виручку в $3,87 млрд згідно з розкритими даними банку. Раніше ФРС попросила BNP консолідувати всі свої відділення на території США в якості єдиного холдингу з липня поточного року.
Credit Suisse Group AG відзвітувала про втрати в своїх підрозділах на території США за аналогічний період через збільшення витрат на реструктуризацію бізнесу. Хоча більшість з найбільших європейських банків зосередилися на модернізації свого бізнесу, загальний обсяг витрат у різних компаніях виявився різним.
UBS Group AG отримала прибуток у розмірі $1,4 млрд, який склався з податкових вирахувань. Доходи до сплати податків склали лише $ 123 млн. Банківська група UBS, що базується в Цюріху, має понад $20 млрд проблемних кредитів через втрати під час фінансової кризи 2008 р.
Прибуток Deutsche Bank від діяльності в США згідно з реєстраційними документами перевищив сумарний прибуток франкфуртської компанії за перші дев’ять місяців поточного року. Показники діяльності Deutsche Bank в США включають внутрішньогрупові операції, які могли б спотворити показники його рентабельності у порівнянні з іншими регіональними одиницями, сказала людина, знайома з ситуацією. Ці внутрішньогрупові прибутки і збитки гасяться в процесі консолідації всіх підприємств у глобальному звіті про доходи фірми.
Deutsche Bank володів найбільшою кількістю активів у США, згідно з попередніми даними, включаючи активи банківських відділень, які зберігаються поза холдинговими компаніями, як того вимагають нові правила ФРС. Порівняно з 2011 р., коли Deutsche Bank подавав останній аналогічний зведений звіт, скорочення склало 34%.
Європейські інвестиційні банки пішли на раціоналізацію своїх торгових операції по всьому світу в умовах зниженої рентабельності. Вони можуть подавати заявку на певні операції для своїх відділень, таких як торгівля деривативами або велике корпоративне кредитування. Нові банківські правила в США вимагають, щоб компанії узгоджували свої дії з ризиковими комітетами, які відстежують всі фінансові операції.
Європейські банки не раз критикували правила ФРС з регулювання банківських капіталів. Банки зіткнулися з жорсткими вимогами щодо достатності капіталу, чого не було раніше. Це означає, що компанії не можуть вільно переміщати капітали. У ФРС при цьому заявляли, що такі правила були введені, щоб уникнути повторення фінансової кризи 2008 р., коли іноземні банки були профінансовані на трильйони доларів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас