МАУ може відновити рейс Херсон-Київ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ може відновити рейс Херсон-Київ

Фондовий ринок
590
Рейс Херсон-Київ буде відновлений, – повідомив депутат Херсонської облради Юрій Рожков. «Для того, щоб зробити ранкові рейси з Херсона до Києва, потрібна стоянка для літаків. Перон нашого аеропорту був побудований в 1980 році, зараз він не витримує сучасні літаки, і шасі продавлює бетон. Тому це для нас завдання номер один – реконструкція перону, яку ми зараз закінчуємо», – розповів Юрій.
Але реконструкція перону не тільки дасть можливість відновити зручний для підприємців Херсона рейс, а й відкриє додаткові можливості. Роботи ще багато, – розповідає депутат, доведеться дещо докупити, але представники МАУ готові до серйозної співпраці.
Як зауважив Юрій Рожков, у компанії МАУ є вимоги, після виконання яких вони готові запустити регулярні рейси до Києва: «Нам необхідно придбати 4 одиниці обладнання для обслуговування їхніх літаків: туалет-сервіс, вода-сервіс, обладнання для продування літака і для буксирування літака . В цьому році плануємо це все придбати на суму близько 3 млн грн. Гроші на це було закладено в обласному бюджеті на початку року».
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас