У Києві відкрили фабрику програмування UNIT Factory (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві відкрили фабрику програмування UNIT Factory (фото)

Світ
2786
16 листопада 2016 року в Києві відкрили фабрику програмування.
Навколо унікального для України навчального закладу буде побудована інноваційна екосистема, яка посприяє розвитку хай-тек-бізнесу. Фабрика пропонує принципово новий формат освіти для ІТ-фахівців і відповідає всім вимогам сучасної цифрової економіки.
Ініціатором створення проекту виступив Фонд Василя Хмельницького K.Fund в партнерстві з французькою Школою 42 та за підтримки громадської організації «Освіторія».
Перший набір UNIT Factory складається з 300 студентів, згодом організатори планують істотно збільшити її потужність.
У Києві відкрили фабрику програмування UNIT Factory (фото)
Відбір студентів в UNIT Factory спричинив справжній ажіотаж – було опрацьовано понад 13 тисяч заяв від бажаючих. Після онлайн-тестів та випробувальних термінів в UNIT Factory взяли 300 осіб. Навчання безкоштовне за умови подальшої роботи випускників в Україні протягом трьох років.
«Попит на програмістів в світі буде тільки зростати. Але не на будь-яких програмістів, а на інноваційних, креативних і здатних до ефективної колаборації. Традиційна система освіти довела свою нездатність готувати такі кадри. Ми пропонуємо альтернативу і дуже раді, що наша модель буде застосовуватися в Україні», – коментує Ніколя Садірак, ідеолог, співзасновник і керівник французької Школи 42.
UNIT Factory буде працювати в режимі 24/7, що дозволить кожному студенту освоювати матеріал у своєму темпі і ритмі, з урахуванням власних піків продуктивності. Ще одна особливість ІТ-фабрики в тому, що в навчальний процес органічно вбудована програма розвитку навичок міжособистісного спілкування і роботи з людьми (soft skills).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас