IMAX залучила $50 млн на створення високоякісного VR — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IMAX залучила $50 млн на створення високоякісного VR

Світ
607
Відома міжнародна мережа кінотеатрів IMAX уже в травні цього року поділилася планами з освоєння VR-технологій, а вже через місяць було озвучено намір створити в 2017 році шість VR-кінотеатрів, починаючи з Лос-Анджелеса. Схоже, компанія налаштована серйозно і збирається залучити для цього чималі суми.
На щастя, з браком інвесторів проблем немає. IMAX повідомила, що в рамках першої фази виходу в сектор віртуальної реальності вона на суму в $50 млн обладнає мінімум 25 висококласних VR-оточень на різних платформах і в різних містах, включаючи спеціальні розважальні точки IMAX VR.
Крім власних внесків компанія залучає деяких великих інвесторів на кшталт Acer (не дивно, з огляду на зв’язок зі Starbreeze, партнером IMAX, в справі розробки шолома StarVR). До того ж компанія шукає талановитих фахівців в Creative Artists Agency і співпрацює з китайськими мультимедійними компаніями China Media Capital, Enlight Media і Studio City.
$50 млн – чималі вкладення в досить молоду технологію, що активно розвивається, але навряд чи подібні інвестиції можуть здивувати. Вже незабаром IMAX збирається представити експериментальні центри IMAX VR в США і Великобританії. IMAX знадобиться чимала кількість високоякісних матеріалів для показу в подібних центрах і приваблення публіки, а тому вона напевно співпрацює з різними голлівудськими студіями і іншими виробниками контенту, крім згаданих китайських компаній.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас