ЛІГА:ЗАКОН запустила несерйозну рекламну кампанію про серйозні проблеми бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЛІГА:ЗАКОН запустила несерйозну рекламну кампанію про серйозні проблеми бізнесу

Фондовий ринок
282
Якщо ви вже бачили в Ютюбі, Фейсбуці чи на ТВ один з роликів, де тендітну жінку-бухгалтера збивають потужними потоками води з чотирьох брандспойтів – значить ви вже знаєте, що стартувала нова рекламна кампанія від ЛІГА:ЗАКОН. Рекламу приурочено до 25-річчя компанії, яке ЛІГА святкуватиме 12 листопада. Таким гучним датам зазвичай прийнято присвячувати пафосні чи консервативні повідомлення, але ЛІГА вирішила піти іншим шляхом.
«Усі ці роки ми працюємо, щоб допомагати українському бізнесу розвиватися. Ми переконані, що підприємці просувають країну до зростання, розвитку й процвітання. Іноді їм у цьому процесі буває дуже непросто, як на справжнісінькому випробному стрес-полігоні. І ЛІГА:ЗАКОН постійно знаходить усі можливі способи зробити життя бізнесу більш передбачуваним, спокійним і простим. Наша реклама саме про це», – коментує Голова Правління компанії Марина Бондаренко.
Слоган рекламної кампанії – ЛІГА:ЗАКОН. Серйозно. Герої серії роликів – бухгалтер, юрист і керівник, які намагаються поодинці впоратися із щоденними викликами. Події відбуваються не в офісі, а на віртуальному випробному стрес-полігоні.
«Тому що Україна – і є стрес-полігон для бізнесу», – пояснюють у компанії. Бухгалтери буквально захлинаються в паперах, юристи горять на роботі, а керівники в ситуації стресу мають приймати рішення, від яких залежить успіх чи крах проектів. Ціною найменшою помилки може стати бізнес, зволікання призводить до упущених можливостей і втрати контролю над ситуацією.
«Ця рекламна кампанія – не просто привід нагадати про себе, – уточнює директор з маркетингу Оксана Маляренко. – Ми нагадуємо своїм клієнтам і партнерам про наші цінності. Наша мрія – зробити правове поле країни максимально прозорим, щоб кожен бізнес міг заробляти й розвиватися, створювати нові робочі місця і робити країну процвітаючою».
«Навіть найкомпетентнішому фахівцеві важко встежити за всіма трендами й законодавчими змінами, тому юристи та бухгалтери працюють за десятьох.
ЛІГА:ЗАКОН пропонує їм реальну допомогу. У компанії працює більше півсотні аналітиків. Щодня ми обробляємо і викладаємо близько чотирьохсот нових документів. Функціональність наших продуктів дає змогу користувачеві обробляти величезні масиви даних. Це по-справжньому серйозний підхід», – продовжує Оксана.
ЛІГА:ЗАКОН уже 25 років формує найповнішу правову базу даних, аналізує факти і робить висновки, перетворює тонни складної інформації на зрозумілу інфографіку, схеми та відео. За такий підхід 160 тисяч клієнтів і обрали продукти ЛІГА:ЗАКОН, а більше 74 % з них рекомендують компанію своїм знайомим. З цього літа всю лінійку продуктів для мобільної роботи розміщено в хмарі – на ПЛАТФОРМІ LIGA:ZAKON.
«Ми обрали слоган СЕРЙОЗНО, оскільки це наше кредо – ми допомагаємо бізнесу впоратися як із щоденною рутиною, так і з форсами-мажорами. Буває, що співробітники підприємства діють нарізно, не помічають погрози, що насувається, не встигають відстежувати новини чи не бачать перспективних можливостей. Ми допомагаємо їм вчасно зорієнтуватися і знайти нові серйозні рішення», – резюмує Оксана Маляренко.
В Інтернеті вже доступні 4 ролики. Для зручності клієнтів у всій країні відео виходить трьома мовами: українською, російською й англійською.
Перші ролики можна переглянути тут.
За матеріалами:
Ліга закон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас