Нафта може впасти до 35 доларів - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта може впасти до 35 доларів - експерт

Енергетика
4764
Ціни на нафту можуть впасти до 35 доларів за барель, якщо країнам-експортерам в рамках ОПЕК не вдасться домовитися про рівень заморожування видобутку нафти.
Таку думку висловив голова ради директорів PIRA Energy Group Гері Росс, який передбачив падіння цін на нафту раніше, передає RNS.
На думку Росса, в разі якщо країнам вдасться досягти угоди, вартість нафти може вирости до 60 доларів, що на 30% вище нинішньої вартості.
ОПЕК повинен досягти угоди, щоб знову повернутися на ринок. На наш погляд, вони скоротять видобуток, і коли дійде до справи, 30 листопада всі дійдуть згоди”, – сказав Росс.
Нагадаємо, раніше аналітики банку ANZ повідомляли, що плани обраного президентом США Дональда Трампа несуть ризики для енергетичних ринків.
Крім того, опитані Bloomberg експерти вважають, що плани Трампа щодо забезпечення енергетичної незалежності США призведуть до підвищення видобутку нафти, вугілля і природного газу в країні і, відповідно, зростання пропозиції на світовому ринку, що негативно впливає на ціни.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас