Львівські митники дозволили незаконно ввезти 10 тисяч авто - ГПУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівські митники дозволили незаконно ввезти 10 тисяч авто - ГПУ

Кримінал
1272
Прокуратура Львівської області 9 листопада почала розслідування за фактами підробки даних львівськими митниками, що дало можливість іноземцям з січня по вересень цього року ввезти в Україну понад 10 тисяч авто на іноземній реєстрації.
Про це повідомляє прес-служба ГПУ.
Згідно з повідомленням, митники вносили завідомо неправдиві відомості в електронному журналі пунктів пропуску АСМО “Інспектор”.
“Наразі слідчими прокуратури з’ясовуються всі обставини скоєння зазначеного кримінального правопорушення, в тому числі встановлюється розмір завданих збитків, спричинених несплатою ввізного мита на транспортні засоби, що знаходяться на митній території України як тимчасово ввезені на строк до одного року і які на даний час не вивезені за межі України”, – сказано в повідомленні.
Як відомо, при ввезенні іноземних автомобілів в Україну власник повинен заплатити вкрай високе мито, через що навіть найдешевші машини злітають у ціні іноді в кілька разів. Такі протекціоністські заходи українських політиків, пролобійовані місцевими автовиробниками, роблять якісні автомобілі недоступними для більшості українців.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас