ФГВФО продає кредит компанії "Терра Фуд" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО продає кредит компанії "Терра Фуд"

Кредит&Депозит
871
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає кредит, наданий банком “Фінанси та Кредит” компанії групи компаній “Терра Фуд” (Київ).
Про це йдеться в повідомленні фонду.
13 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом компанії, яка є лідером з виробництва молочної продукції в Україні. Стартова ціна лота – 27,49 млн гривень.
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом, який перебуває на балансі банку “Фінанси та Кредит”.
Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність і входить до складу одного з найбільших в Україні агрохолдингів. Основний напрямок діяльності групи – виробництво молочної продукції.
Компанія-позичальник займає перші позиції в сфері виробництва рослинно-вершкових сумішей і в сегменті преміальної молочної продукції в Україні.
Вироблена продукція виходить під кількома відомими брендами, широко представлена в Україні і експортується в 40 країн.
Заборгованість за кредитом, станом на 1 жовтня 2016 року, становить 43,50 млн гривень.
Аукціон з продажу відбудеться з 11:00 до 12:00 13 грудня на електронному майданчику ТОВУКГ Моніторинг”.
На торги актив виставляється вперше.
Заявки на участь в торгах приймаються до 16:00 9 грудня.
Група компаній “Терра Фуд” – виробничо-торговельний холдинг, який здійснює діяльність в сегменті молочної і м’ясної продукції, а також займається сільським господарством, має виробничі потужності.
Основним напрямком групи є виробництво молочної продукції, яка випускається під торговими марками Premialle, “Бiла Лiнiя”, “Тульчинка”, “Ферма”, “Вапнярка”, “Золотий Резерв”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас