Lenovo потайки представила цільнометалевий смартфон Motorola — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo потайки представила цільнометалевий смартфон Motorola

Фондовий ринок
3517
Lenovo без зайвого розголосу представила свій новий металевий смартфон Motorola Moto M. Апарат цікавий поєднанням характеристик і ціни, але купити його поки що можна тільки в Китаї.
Поки що тільки для внутрішнього китайського ринку.
Lenovo, що володіє торговельною маркою Motorola, без світового розголосу представила для внутрішнього китайського ринку новий смартфон середнього цінового сегмента Motorola Moto M. Літера М в назві, імовірно, має відношення до повністю металевого корпусу новинки, хоча раніше апарат фігурував під робочою назвою Kung-Fu.
Ключовою особливістю смартфона можна назвати той факт, що при досить серйозних сукупних характеристиках його вартість становить всього 2 тис. китайських юанів або приблизно $295. Водночас апарат з якихось причин анонсований на попередній версії операційної системи Android 6.0.1 Marshmallow, хоча більшість виробників намагаються зараз випускати новинки на останній версії ОС Android 7.0 Nougat.
Особливі прикмети
Смартфон Motorola Moto M буде доступний в двох варіантах колірного оформлення: золотому і сріблястому. Новинка оснащена 5,5-дюймовим (близько 73% поверхні передньої панелі) сенсорним дисплеєм на матриці типу Super AMOLED з роздільною здатністю 1080 × 1920 пікселів (щільність розміщення пікселів приблизно 401 ppi) і гідрофобним покриттям P2i.
Поки тільки для внутрішнього китайського ринку
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас