Через перемогу Трампа Кремнієва долина хоче відокремитися від США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через перемогу Трампа Кремнієва долина хоче відокремитися від США

Світ
4100
Представники ІТ-галузі США висловили в соцмережах свою думку з приводу перемоги Дональда Трампа на президентських виборах. Нового президента звинувачують в расизмі і відсутності плану фінансування галузі. Деякі ІТ-лідери готові піти на відділення Каліфорнії від США, аби від нього не залежати.
Кремнієва долина в жаху від того, що 45 президентом США став Дональд Трамп (Donald Trump). Свою думку представники американської ІТ-галузі висловили в соціальних мережах, зокрема, в Twitter.
«Якщо Трамп виграє, я оголошу і профінансую офіційну кампанію, щоб Каліфорнія стала окремою нацією», – пообіцяв під час підрахунку голосів Шервін Пішевар (Shervin Pishevar), співзасновник венчурної компанії Sherpa Capital, який в різний час інвестував в стартапи Uber, Airbnb і Slack. Твіт отримав понад тисячу лайків і майже 500 ретвітів.
«Таке відчуття, що це найжахливіша подія в моєму житті. Припускаю, що ми з цим впораємося, але зараз мені від цього не краще», – написав Сем Альтман (Sam Altman), президент бізнес-акселератора Y Combinator і Співголова дослідницької компанії OpenAI, коли лідерство Трампа стало очевидним.
«Не люблю гіперболи, але нам хана. Не обов’язково через Трампа, але через людей, які його обрали», – зазначає Ем Джі Сиглер (MG Siegler), колумніст видання TechCrunch і генеральний партнер в компанії Google Ventures.
«Ми часто дивимося на інші країни з почуттям «о, Боже, люди, ви божевільні». Тепер це про нас», – вважає Аарон Леві (Aaron Levie), засновник і гендиректор хмарного провайдера Box.
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас