Завод Григоришина виграв тендер "Укртрансгазу" на 1,3 мільярда гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завод Григоришина виграв тендер "Укртрансгазу" на 1,3 мільярда гривень

Фондовий ринок
611
Філія “УМГ “Черкаситрансгаз” ПАТ “Укртрансгаз” 8 листопада провела аукціон з тендером на реконструкцію компресорної станції “Задніпровська”, переможцем якого стало “ПАТ Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання” з пропозицією 1,31 млрд гривень.
Про це повідомляється в системі “Прозорро”, передають “Наші гроші”.
Сумське НВО з групи Костянтина Григоришина виграло торги у єдиного конкурента – київського ВАТ “Спеціалізоване монтажне управління №24”.
Очікувана ціна тендера склала 1,352 млрд гривень. Під час аукціону учасники зробили по три мінімальні кроки на зниження ціни, визначені організатором тендеру – по 13,5 млн гривень, або 1% від очікуваної ціни.
Сумський завод зробив стартову заявку на кілька сотих відсотка нижче за конкурента. І в кожному з наступних трьох раундів робив трохи дешевші пропозиції. Остаточна ціна від заводу Григоришина була нижчою за стартову на 40,58 млн гривень, або рівно 3% від очікуваної ціни.
Основним акціонером київського ВАТ “Спеціалізоване монтажне управління” №24 є ТОВ “Відос”. Його засновниками є Олександр Бадягаєв, а також Володимир, Людмила та Ольга Скачко.
Володимир Скачко очолює наглядову раду підприємства, а раніше очолював відділ газовидобутку в державній компанії “Укргазвидобування”.
У тендерній документації БМУ-24 було зазначено, що фірма збиралася виконати реконструкцію “Задніпровської” станції без залучення субпідрядників. Однак фірма не вказала компресор якого виробництва вона збиралася встановити при реконструкції станції.
Нагадаємо, 8 листопада також має відбутися аукціон з реконструкції компресорної станції “Ананьїв” газопроводу “Ананьїв-Тирасполь-Ізмаїл” очікуваною вартістю 1,41 млрд гривень.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас