В офісах Samsung відбулися обшуки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В офісах Samsung відбулися обшуки

Фондовий ринок
1169
Слідство перевіряє інформацію про те, що Samsung міг незаконно надавати фінансову допомогу дочці подруги президента Південної Кореї.
 
Слідчі провели обшуки в офісах південнокорейської компанії Samsung в рамках розслідування справи про незаконне втручання в управління країною, в центрі якого опинилася президент Пак Кин Хе і її оточення.
Як зазначається, слідство перевіряє інформацію про те, що Samsung міг незаконно надавати фінансову допомогу дочці подруги президента Чхве Сун Сіль. За даними слідства, Samsung міг інвестувати 2,8 млн євро в компанію, співвласницею якої були Чхве Сун Сіль і її дочка.
Повідомляється, що політичний скандал в Південній Кореї вибухнув після того, як в кінці жовтня журналісти кабельного каналу JTBC знайшли в сміттєвому баку одного з готелів Сеула планшет, на якому виявили 200 секретних документів 2012-2014 років. Серед них виявилися і 44 чернетки промов Пак Кин Хе.
Нагадаємо, компанія Samsung вирішила запатентувати технологію швидкого доступу до додатків за допомогою сканера відбитків.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас