Kickstarter-проект для «розгуб» зібрав потрібну суму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kickstarter-проект для «розгуб» зібрав потрібну суму

Фондовий ринок
722
1 листопада на краудфандинговій платформі Kickstarter запустилася кампанія зі збору коштів на трекінг-систему GearEye. Це пристрій, завдяки якому ви більше ніколи не втратите ключі, гаманець або карту пам’яті для фотоапарата, а якщо і втратите – то швидко знайдете. Вже 3 листопада на рахунку кампанії були потрібні $60 000, а на сьогодні GearEye зібрав $81 000 від понад 500 бекерів. При цьому до закінчення кампанії залишається ще 53 дні.
GearEye – це трекінг-система, яка дозволяє відстежувати навіть найменші речі у вашій сумці. Для цього все, що ви не хочете втратити, потрібно промаркувати наклейками-маячками, які, за словами засновників, не потребують живлення і прослужать кілька років. Також в сумку вкладається спеціальний пристрій, який відстежує місцезнаходження всіх промаркованих речей.
Якщо одна з них, навіть така дрібна, як карта пам’яті, випаде з сумки, пристрій проінформує про це господаря через додатки на смартфоні. Далі справа за малим – відстежити точне місцезнаходження пропажі, відшукати і забрати додому.
Ідея створити таку трекінг-систему прийшла в голову відомому ізраїльському фотографу Рої Галицю, який дуже боявся втратити карту пам’яті зі своїми фото або будь-яку іншу частину численного обладнання, яке він регулярно тягає з собою. Реалізувала його задумку і очолила стартап розробник ПЗ Юлія Лернер, яка народилася в Києві, але давно переїхала до Ізраїлю.
Основна ідея стартапу – зберегти власникам дорогих або просто милих серцю речей нервові клітини. Тепер зовсім не обов’язково перекопувати сумку в гарячкових пошуках гаманця кожного разу, коли вам здалося, що ви десь його забули – досить звіритися зі смартфоном, чи все на місці. А якщо не все, відправлятися на пошуки в точно визначене місцезнаходження пропажі.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас